Sinun kannattaa aloittaa mopoautokortin suorittaminen jo hyvissä ajoin, esim. 2kk ennen syntymäpäivääsi.

Ilmoittaudu kurssille täältä ja valitse kurssi kohdasta ”Aloitustunti kaikille ajokorttiluokille”. Voit ilmoittautua myös puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla käymään toimistossamme.

 

Ensimmäistä ajokorttiaan suorittavan tulee 1.7.2018 jälkeen käydä 4 teoriatunnin mittainen EAS- koulutus (Ensimmäisen ajokortin suorittajan- koulutus), joka on pakollinen koulutus liikenteen perusteista.

Tätä koulutusta ei tarvitse käydä kuin kerran. Eli jos aiot myöhemmin suorittaa esim. henkilöauton ajokortin, ei koulutusta tarvitse käydä uudestaan.

Mopoautokurssiin kuuluu 2 ajotuntia. Uuden ajokorttilain mukaan ei mopoautokorttia ajavan täydy käydä yhtään ajotuntia autokoulussa.

Koemme kuitenkin, että on meidän tehtävämme varmistaa jokaiselle mopoautokurssilaiselle parhaat mahdolliset edellytykset liikenteessä selviämiseen. Tämän takia kurssiimme kuuluu 2 ajotuntia.

Mopoautokortin tutkintoon kuuluu teoriakoe sekä kuljettajantutkinto liikenteessä, joista teoriakoe pitää suorittaa ensin.

 

Ajotunteja varataan vasta, kun oppilas on täyttänyt 15 vuotta, käynyt teoriatunnit ja suorittanut mopoautokortin teoriakokeen.