Opetuslupalaisille

 1.7.2018 astuu voimaan uusi ajokorttilaki. Olemme päivittäneet sivustomme vastaamaan uuden ajokorttilain mukaisia sisältöjä.

 

Ensimmäistä ajokorttiaan suorittavan tulee 1.7.2018 jälkeen käydä autokoulussa 4 teoriatunnin mittainen EAS- koulutus (Ensimmäisen ajokortin suorittajan- koulutus), joka on pakollinen koulutus liikenteen perusteista.
Tätä koulutusta ei tarvitse käydä kuin kerran. Eli jos aiot myöhemmin suorittaa esim. moottoripyörän ajokortin, ei koulutusta tarvitse käydä uudestaan. Jos sinulla on jo aikaisemmin suoritettu ajokortti (esim. AM120-, AM121- tai A1 - kortti),
ei sinun tarvitse käydä EAS- koulutusta.

Tarjoamme opetuslupalaisille aloituspakettia, joka sisältää EAS- tuntien lisäksi nettipohjaisen oppimateriaalin sekä oppimisympäristön.

 

Ennen ajokokeeseen menemistä tulee lisäksi suorittaa riskientunnistuskoulutus autokoulussa. Riskientunnistuskoulutukseen kuuluu 4 teoriatuntia, 2 ajotuntia liikenteessä, rata-ajo sekä pimeälläajo. Käytyäsi nämä tunnit, voit käydä suorittamassa tutkinnon. Tutkinnon jälkeen ei ole enää pakollista opetusta.


Pakollisten opetusten lisäksi tarjoamme opetuslupalaisille mahdollisuuden ostaa kauttamme myös muita palveluja:

Ajokoevalmennus - teoriatunnit

Kurssimaksu sisältää 2 teoriatuntia. Näiden teoriatuntien aikana pureudutaan ajokokeen suorittamiseen ja käydään läpi Lohjaa ajokoeympäristönä. Tunnit on tarkoitettu opetuslupaoppilaalle.

Ajokoevalmennus - ajotunnit

Valmennuksen aikana oppilaalle pidetään harjoitusajokoe, josta hän saa palautteen. Valmennuksen aikana ehditään myös lyhyesti harjoittelemaan harjoitusajokokeessa esille nousseita asioita. Valmennuksen kesto on kaksi ajotuntia eli 100min. Valmennuksessa voi olla mukana myös opetuslupaopettaja. Valmennus pidetään autokoulun autolla.