Opetuslupalaisille

Meiltä saat 4 tunnin pakollisen ensimmäistä ajokorttia suorittavan EAS-koulutuksen, 8 tunnin pakollisen riskientunnistamiskoulutuksen sekä ajo-opetusta tukemaan opetusluvalla oppimista.

Opetusluvalla tapahtuvan ajo-opetuksen lisäksi ajokorttia suorittavan on käytävä suoritettavasta ajokorttiluokasta riippuva pakollinen opetus autokoulussa.

Kaikkien ensimmäistä ajokorttiaan suorittavan tulee 1.7.2018 jälkeen käydä autokoulussa 4 teoriatunnin mittainen EAS- koulutus (Ensimmäisen ajokortin suorittajan- koulutus), joka on pakollinen koulutus liikenteen perusteista.

Tätä koulutusta ei tarvitse käydä kuin kerran. Eli jos aiot myöhemmin suorittaa esim. moottoripyörän ajokortin, ei koulutusta tarvitse käydä uudestaan.

Jos sinulla on jo aikaisemmin suoritettu ajokortti (esim. AM120-, AM121- tai A1 - kortti), ei sinun tarvitse käydä EAS- koulutusta.

 

Tarjoamme opetuslupalaisille aloituspakettia, joka sisältää EAS- tuntien lisäksi nettipohjaisen oppimateriaalin sekä oppimisympäristön. Voit valita myös pelkät EAS-tunnit. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko ottaa myös oppimisympäristön.

Ennen ajokokeeseen menemistä tulee lisäksi suorittaa riskientunnistuskoulutus autokoulussa. Riskientunnistuskoulutukseen kuuluu 4 teoriatuntia, 2 ajotuntia liikenteessä, rata-ajo sekä pimeälläajo.

Käytyäsi nämä tunnit, voit käydä suorittamassa tutkinnon. Tutkinnon jälkeen ei ole enää pakollista opetusta.

Kaikki teoriatunnit on myös mahdollista suorittaa verkossa! Kysy lisää informaatiota toimistostamme.

 

Kauttamme on myös mahdollista ostaa yksittäisiä ajotunteja, joilla voidaan käydä läpi niitä aiheita joita koette vaikeaksi.